ROAMING

Jillian Tamaki i Mariko Tamaki

Traductora: Montse Meneses
Temes: amistat, joventut, LGTBIQ+, viatge

Newark, Nova Jersey, 2009. Zoe i Dani, millors amigues durant l’institut, són ara estudiants de primer any a la universitat i es retroben en la ciutat que sempre han volgut visitar: Nova York.

La Dani ha viatjat amb la Fiona, companya de classe i estudiant d’art amb una opinió sobre tot. Totes tres juntes intenten recórrer la major part possible de la ciutat, caient alegrement en els paranys turístics, reflexionant sobre les “grans obres d’art”, discutint sobre moda, esquivant els penjats i menjant molta pizza.

El viatge transcorre entre el ritme frenètic de la ciutat, els dubtes sobre el futur que els espera i la irreverència davant d’un món que se’ls presenta com una aventura emocionant però sense edulcorants. La paleta de colors pastel suavitza una metròpoli intimidant, precisament per copsar-ne la bellesa, ben bé com si fos a través dels ulls dels viatgers que la veuen per primera vegada.

Aquesta novel·la gràfica és una història a Nova York sobre els alts i baixos dels viatges internacionals, l’amistat i la vida que comença als vint anys.

Descarrega
Data de publicació
13 de setembre de 2023
Número de pàgines
448
ISBN
978-84-19523-13-6
Format
15,70x20,32 cm
Enquadernació
Rústica
PVP
32 €

L'editora diu

"Un còmic sobre com canvien les amistats i aquell moment de la vida en què tot és encara possible"

La premsa ha dit

«Roaming és una carta d’amor a la part dolorosa de fer-se gran»

The Popverse

 

«Lúdic i amarg, aquest és un retrat elegant de dones joves que es mouen entre les seguretats del passat i la promesa del futur»

Publishers Weekly

«Ofereix una visió sorprenentment clara i dolorosa de l’adolescència per a aquells que la tenim com un record llunyà»

The New York Times

 

«Jillian Tamaki adapta el seu estil gràfic a cada història, dotant a cada obra de la seva pròpia paleta de colors, escala i ambient visual»

The Guardian