Trobada

Editorial Finestres a la Biblioteca Pública de Lleida

16/02/2022

Editorial Finestres serà present a les jornades Còmic a l'atac: Parlem de vinyetes en català, un seguit d'activitat que volen apropar el setè art al públic de la Biblioteca Pública de Lleida.

Montserrat Terrones, directora editorial del segell, participarà en la taula rodona Present i futur del còmic en català. L'acompanyen Silvia Aymí, llibretera especialitzada en còmic de la Llibreria Finestres; Jaume Barrull, l'editor de la col·lecció Doble Tinta de Pagès Editors; i els responsables de l'editorial de manga OOSO. Tots ells parlaran sobre l’estat actual del còmic en català i les perspectives de futur. 

Aquell mateix dia, i fins al 25 de febrer, els visitants de la biblioteca també podreu gaudir de l'exposició Vinyetes: Història del còmic en català.

Còmic a l'atac: Parlem de vinyetes en català sorgeix d’una col·laboració entre la Biblioteca Pública de Lleida, Òmnium Cultural Lleida-Ponent, BAF Guerrilla i el Centre de Normalització Lingüística de Lleida. La proposta té per objectius donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català i fomentar-ne el consum entre els joves, sobretot, però també entre tota la població en general.

La xerrada es podrà seguir en directe des de YouTube.

El 16 de febrer a les 18h, a la Sala d'actes de la Biblioteca Pública de Lleida.