EL GRAN BUIT

Léa Murawiec

Traducció de Marta Marfany
Temes: distopia, ego, heroïna, identitat, xarxes socials

Manel Naher és una noia que treballa en una petita llibreria. No obstant, existeix una altra Manel Naher, una famosa cantant que posa enperill la vida de la nostra protagonista. El món distòpic que escenifica aquest còmic premia l’anomenada Presència de les persones, de manera que si ningú pensa en tu, desapareixes.

Aquesta disputa per existir porta la Manel Naher a lluitar per la seva supervivència en una carrera de fons trepidant que té lloc en una ciutat de gratacels immensos i farcida de noms que volen ser recordats. El Gran Buit és una reflexió punyent sobre la visibilitat a les xarxes socials i el culte a l’ego. Un còmic que apunta amb precisió geomètrica als perills de la dissolució de l’individu en la massa.

Descarrega
Data de publicació
8 de febrer de 2023
Número de pàgines
204
ISBN
978-84-19523-04-4
Format
23x30 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
26 €

L'editora diu

"Un debut extraordinari d'una autora amb missatge, univers i estil propis"

La premsa ha dit

«Léa Murawiec signa el seu primer còmic i és difícil de creure, tant pel poder com per la maduresa que emergeixen en llegir aquesta inquietant història»

La Croix

 

«Léa Murawiec és tot talent»

Télérama

 

«Léa Murawiec ens ofereix una història contundent, original i un
disseny gràfic molt innovador»

Culture Tops

«La jove autora Léa Murawiec ha creat un gran còmic amb un significat profund, uns gràfics magnífics i una ficció plena de reflexió sobre el nostre món»

Actua BD