EL MÓN SENSE FI

Christophe Blain i Jean-Marc Jancovici

Traducció de Pau Gros
Temes: canvi climàtic, ecologisme, energia, planeta

En un moment polític decisiu per a redreçar i minimitzar les conseqüències del canvi climàtic, apareix 'El món sense fi', un còmic polèmic i políticament incorrecte. L'obra, que ja ha venut més de 300.000 exemplars a França, condensa diferents prismes al voltant d'aquesta emergència. Parteix de la tesi que l’espècie humana ha viscut en un món on les fonts d’energia semblaven inesgotables, però la situació ha canviat i són necessàries accions urgents.

Aquest còmic dibuixa una cronologia de com hem arribat fins aquí per, seguidament, descriure el nostre model econòmic i de producció -sovint en contra de la vida-, l’origen de la crisi energètica i possibles solucions col·lectives. Creat a quatre mans pel climatòleg Jean-Marc Jancovici i el dibuixant Christophe Blain, ambdós proven de donar resposta a la crisi del canvi climàtic amb una proposta no exempta d’humor.

Descarrega
Data de publicació
23 de novembre de 2022
Número de pàgines
200
ISBN
978-84-19523-02-0
Format
24x29 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
35 €

L'editora diu

"Una reflexió polèmica sobre l'excés de producció i l'escalfament global."

La premsa ha dit

«Un còmic extremadament pedagògic» 

France culture - Les matins

 

«Un quadre fascinant sobre temes ecològics... Gràcies a la vitalitat del dibuix de Blain i al seu sentit de l'humor, l'advertència no és aclaparadora, al contrari; dóna ganes de posar fil a l'agulla». 

Le Figaro

 

«Un còmic excel·lent! Presenta de forma brillant tots els desafiaments de l'emergència climàtica». 

France 5