ELS IGNORANTS

Étienne Davodeau

Traducció de Marta Marfany
Temes: maridatge, vi, vinyes

Étienne Davodeau és un autor de còmic i no en sap pas gaire, del món del vi. Richard Leroy és viticultor i gairebé mai no ha llegit còmics. Però tots dos estan plens de bona voluntat i de curiositat. Per què algú decideix dedicar la seva vida a escriure i dibuixar llibres o a produir vi? Com i per a qui ho fan? Durant més d’un any i per respondre a aquestes preguntes, l’Étienne ha anat a treballar a les vinyes i al celler del Richard, que, al seu torn, s’ha submergit en el món del còmic. Han obert moltes ampolles de vi i llegit força llibres. Han passejat i s’han trobat amb autors i viticultors apassionats pel seu ofici. Étienne Davodeau està convençut que hi ha tantes maneres de crear un llibre com de produir vi. Constata que totes dues coses tenen el poder, necessari i preciós, d’unir els éssers humans. Els ignorants ens proposa el relat alegre d’aquesta iniciació compartida.

Descarrega:
Data de publicació
9 de març de 2022
Número de pàgines
272
ISBN
978-84-124261-4-4
Format
19,5x26,5 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
27 euros

L'editora diu

“Un còmic vitalista sobre l'alegria de viure i estimar allò que fas.”

Informació de l'autor

La premsa ha dit

«Una exploració del fet artístic expressat en camps ben diferents, però amb més similituds de les que podríem sospitar. Els ignorants és lluminós, inspirador»

Publishers Weekly

«Un reportatge fascinant fet còmic» 

AV Club

«Un guió i unes caracteritzacions excel·lents, sumats a una narrativa estimulant, fan que vulguis paladejar Els ignorants lentament, com el bon vi» 

Library Journal

«Com Étienne Davodeau assenyala al llibre, el que és cabdal és sentir-hi la devoció i el plaer d’algú que elabora vins… O que fa llibres. És senzill de dir, però sovint el món mercantilitzat on vivim ens ho fa oblidar»

Seattle PI

«Una faula convincent, entretinguda i educativa que treu tot al suc possible a la narrativa que ens ofereix un mitjà com la novel·la gràfica»

Miami Herald

«És un dels millors llibres sobre vi que he llegit mai, punt. Per a qualsevol que vulgui sortir de la seva zona de confort personal i professional, Els ignorants li suposarà tota una inspiració»

JamesonFink.com