MÒNICA

Daniel Clowes

Traductora: Montse Meneses
Temes: crim, fantàstic, pèrdua, solitud, terror

Mònica és una sèrie de narracions interconnectades que expliquen de forma coral la història de vida (en realitat, històries) del personatge principal.

Clowes ha necessitat tota una vida d’inspiració per crear la novel·la gràfica més complexa i personal de la seva distingida carrera.

Rica en detalls visuals, una oïda impecable per al llenguatge i el diàleg i girs emocionants, Mònica és una obra mestra amb moltes capes en forma de còmic que al·ludeix a molts dels gèneres que han definit el mitjà: bèl·lic, romàntic, crim, terror, fantàstic, etc. -però d’una manera misteriosa, inclassificable i per excel·lència clowesiana que afavoreix múltiples lectures.

Mònica serà el major esdeveniment literari del 2023.

Descarrega
Data de publicació
20 de setembre de 2023
Número de pàgines
114
ISBN
978-84-19523-11-2
Format
21x28 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
29 €

L'editora diu

"Nou historietes entrelligades al voltant de la soledat i embolcallades amb l’alè de la pèrdua"

La premsa ha dit

«L’estètica de Daniel Clowes ha marcat una tendència cultural»

The New York Times

 

«Cap dibuixant viu s’esforça tant com Daniel Clowes a l’hora de copsar les diferències entre la manera en què les persones es veuen a si mateixes i la manera com realment són»

The Guardian

«La diversitat d’estils i estètiques de Mònica reflecteixen el passat tant de Clowes com del seu mitjà»

The Washington Post

 

«Daniel Clowes és un dels dibuixants de còmic més notables de la nostra generació, un pilar de l’escena dels anys 1980 i 1990 i que a dia d’avui segueix fent una obra excel·lent»

NPR