LA PROPIETAT

Rutu Modan

Traductora: Eulàlia Sariola
Temes: amor, família, història, Holocaust

Després de la mort del seu fill, Regina Segal porta la seva neta, la Mica, a Varsòvia, on esperen recuperar una part de la propietat familiar saquejada durant la Segona Guerra Mundial. Sota l’aparença d’aquest afer que les hauria d’unir, àvia i neta protagonitzen diferents subtrames que posen de manifest la complexitat de les relacions familiars amb el teló de fons de l’Holocaust.

A mesura que les protagonistes coneixen la Varsòvia moderna, la Regina es veu obligada a recordar experiències doloroses del seu passat, i la Mica comença a preguntar-se si potser els seus motius per anar a Polònia no són una mica diferents dels que li vol fer creure la seva àvia.

Descarrega
Data de publicació
26 d'abril de 2023
Número de pàgines
224
ISBN
978-84-19523-06-8
Format
17x24 cm
Enquadernació
Rústica
PVP
26 €

L'editora diu

"Una història sobre diners, secrets de família i amor."

La premsa ha dit

«Modan ho té tot. Els seus dibuixos són fantàsticament expressius, que resulten en uns personatges que tenen tantes capes com els que trobareu entre les pàgines d’una novel·la tradicional»

The Guardian

 

«La línia clara de Modan delimita la complexa xarxa d’amors, mentides i passats inventats. Aquesta narració preciosa mostra com la història ens pot modelar però no destruir»

Publishers Weekly

«Modan es delecta en aportar els matisos emocionals més subtils a la vida brillant i còmica de les vinyetes... La propietat és una novel·la gràfica divertida i definitivament punyent» 

NPR

 

«A la seva magnífica novel·la gràfica La propietat, l’autora israeliana Rutu Modan escriu sobre els efectes devastadors de la guerra des de la perspectiva de diverses generacions, fins i tot aprofitant les experiències dels seus avantpassats a Polònia»

The Washington Post