SOTA ELS CÒDOLS, LA PLATJA

Pascal Rabaté

Traducció de Marta Marfany
Temes: amor, burgesia, història, lluita de classes, revolució

És setembre de 1963 al poble de platja francès de Loctudy. Els estiuejants ja han marxat però l’Albert, en Francis i l’Edouard, futurs estudiants als que els espera un destí brillant i minuciosament traçat, aprofiten els últims dies de llibertat. Mentre fan córrer el vi a la vora del mar, apareix una misteriosa noia que canviarà el guió de les seves vides.

Aquest còmic és una història romàntica i revolucionària en la qual els protagonistes hauran de decidir sobre quina moral -burgesa o llibertària- volen construïr les seves vides. Un relat trepidant sobre els orígens, la tradició familiar, la lluita de classes i la joventut.

Descarrega
Data de publicació
25 de gener de 2023
Número de pàgines
144
ISBN
978-84-19523-03-7
Format
21x29 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
26 €

L'editora diu

"Una lectura romàntica de la lluita de classes."

La premsa ha dit

«El nou còmic de Pascal Rabaté representa un jove atrevit que s’atreveix a aventurar-se pels camins de la llibertat a qualsevol preu. Una història fosca i alhora radiant en què l’autor revela què hi ha entre bambolines» 

Le Figaro

 

«Pascal Rabaté té la “càmera als ulls”, fins i tot quan torna al dibuix. Ho demostra la pròpia posada en escena cinematogràfica –enquadrament, jocs a la profunditat de camp, il·luminació de clarobscur– d’aquesta comèdia poèticollibertària ambientada en una ciutat costanera bretona a principis dels anys seixanta»

Le Monde

 

«Més enllà de la crònica de les escapades de tres estudiants àvids de sensacions, aquest còmic fa una mirada intransigent a la societat dels anys 60, un període en què els prejudicis, les aparences i la pretensió dominaven els codis socials»

ActuaBD