TALLER D'INTERPRETACIÓ

Nick Drnaso

Traducció de Montse Meneses
Temes: ansietat, societat, solitud

A 'Taller d'interpretació' Nick Drnaso crea un mosaic de desconnexió, desconfiança i manipulació. Deu desconeguts es reuneixen sota la tutela de John Smith, un líder misteriós i moralment qüestionable. Aquest grup d'inadaptats tenen una cosa en comú: no encaixen en el seu entorn i estan desesperats per aconseguir un canvi.

Amb un neguit creixent, la classe s'endinsa cada vegada més en lliçons a mesura que el procés exigeix una major entrega. Quan la línia entre la vida real i la imaginació comença a esvaïr-se, les pors i els desitjos més profunds del grup queden al descobert.

Drnaso, guanyador del LA Times Book Prize i tres vegades nominat als Ignatz, explora amb 'Taller d'interpretació' les tensions entre allò que aparentem de cara a la galeria i allò que som de debò, en aquest inquietant viatge americà.

Descarrega
Data de publicació
14 de setembre de 2022
Número de pàgines
267
ISBN
978-84-124261-75
Format
22x26 cm
Enquadernació
Cartoné
PVP
29 €

L'editora diu

«Un còmic que comparteix l’angoixa, l’estranyesa i el malestar de l’home contemporani»

La premsa ha dit

"Taller d'interpretació és estrany, totalment original i profundament satisfactori"

Esi Edugyan, Washington Black

 

"Una exploració incisiva de l'alienació que és cada cop més inquietant i que arriba a una conclusió impactant."

Tom Batten, Library Journal

 

"Explicada magistralment, 'Taller d'Interpretació' mostra de nou que Nick Drnaso ens connecta amb un cert tedi i una estranyesa com cap altre artista actual. Té un talent únic."

Kevin Barry, Night Boat to Tangier

"Nick Drnaso és un dels dibuixants més ambiciosos i singulars que han sorgit durant els darrers anys. La seva dedicació a la ficció és una inspiració. Incisiu, esgarrifós i completament imprevisible, Drnaso demostra el poder dels còmics en el seu millor moment."

Adrian Tomine, Killing and dying

"Nick Drnaso utilitza il·lustracions estoiques de la vida a la perifèria per investigar l'experiència americana de la por i la solitud"

Literary Hub