EL GERMÀ PETIT

JeanLouis Tripp

Traductor: Pau Gros Calsina
Temes: biografia, culpa, dol, família

A través del record del seu germà Gilles, desaparegut massa d’hora en un accident de carretera, JeanLouis Tripp narra una colpidora història familiar.

Vespre d’agost del 1976. JeanLouis té 18 anys. És l’època de les vacances en família, de la calor i de la despreocupació… Però un esdeveniment brutal hi posarà fi: a en Gilles, el germà de JeanLouis, l’atropella un cotxe. Transportat a l’hospital, el nen sucumbeix a les ferides unes hores més tard. Per a en JeanLouis, envaït per la culpa, comença un dol difícil…

45 anys més tard, decideix tornar a aquest episodi per reviure cada moment d’aquest drama. Amb franquesa i sensibilitat, se submergeix en la seva memòria i la dels seus éssers estimats per explicar les conseqüències immediates i més llunyanes de l’accident, lluitant per dibuixar la tràgica pèrdua d’un germà petit d’11 anys que continua existint en la història familiar.

Descarrega
Data de publicació
22 de maig de 2024
Número de pàgines
344
ISBN
978-84-19523-21-1
Format
19,5 x 26 cm
Enquadernació
Rústica
PVP
32 €

La premsa ha dit

«Un àlbum punyent sobre les cicatrius que deixa el dol»

Libération

«JeanLouis Tripp ha dissenyat una obra commovedora, desplegant un virtuosisme gràfic prodigiós per traduir allò indescriptible en imatges»

Le Figaro

 

«Aquesta història és una aventura trista i commovedora, però universal i profundament humana»

France Inter

«Un testimoni autobiogràfic terriblement personal i commovedor»

Les Echos