L'ACCIDENT DE CAÇA

David L. Carlson i Landis Blair

Traducció de Carlos Mayor
Temes: crim, literatura, pares i fills, redempció, thriller, true crime

Va ser un accident de caça, d’això en Charlie n’està segur. Així va ser com el seu pare, Matt Rizzo —un intel·lectual gentil que escriu poemes èpics en braille— havia perdut la visió. No és fins que en Charlie arriba a l’adolescència i ha d’afrontar les conseqüències dels seus petits delictes, que el jove descobreix la veritat. Matt Rizzo es va quedar cec per un tret d’escopeta a la cara, però va ser mentre participava en un robatori a mà armada. Cec i sense esperança, Matt inicià una nova i desolada vida a la presó de Statesville. Tanmateix, en aquest lloc desagradable, la vida i l’ànima de Matt van ser salvades per un dels assassins més odiats dels EUA: Nathan Leopold Junior, dels infames Leopold i Loeb. Una història real d’un pare, un fill i un viatge notable des de la desesperació cap a la il·lustració.

Descarrega:
Data de publicació
17 de novembre de 2021
Número de pàgines
464
ISBN
978-84-124261-1-3
Format
20,5x23 cm
Enquadernació
Rústica
PVP
35€

L'editora diu

“Aquesta novel·la gràfica demostra que en la nit més fosca de l’ànima, la literatura i l’amistat exerceixen tota la seva capacitat de redempció.”

Informació dels autors

La premsa ha dit

«Una de las virtudes de L’accident de caça es que la temática y su aspecto gráfico se mezclan hasta acabar siendo indisociables. Y ahí es donde el grafismo de Landis Blair adquiere todo su sentido. Ese estilo expresionista en blanco y blanco. Esas líneas entrecruzadas que recuerdan los grabados de viejos libros como los que Gustave Doré hizo para la mismísima Comedia de Dante.»

La Vanguardia

«L'accident de caça, premi al millor còmic del Festival internacional de la BD d’Angoulême, té esperit decimonònic i vocació de superproducció cinematogràfica.»

Núvol

«Un dels plaers majúsculs de L’accident de caça és l’art de Landis Blais, on els gargots frenètics i l’ombrejat amb traçat creuat us deixaran sense alè.»

New York Times

«A L’accident de caça, la llum s’escola entre les tenebres, la redempció brolla del crim, i els assassins poden arribar a salvar vides. Probablement acabarà convertit en una pel·lícula o en una sèrie de Netflix, però ara per ara el que tenim és un tros còmic.»

GQ

«Un ambiciós debut en novel·la gràfica, una barreja de biografia, història, comentari social i anàlisi literari. L’excepcional dibuix de Landis Blair, on mai saps on comença el món tangible i on acaba el món psicològic, lliga tot el relat d’una manera impecable.»

Publishers Weekly

«Una narrativa enlluernadora.»

Booklist

«L’accident de caça és fascinant, una exploració provocativa de l’amistat, de les relacions entre pares i fills i, per damunt de tot, del poder de la paraula escrita. És un dels llibres més inusuals que he llegit últimament, però també un dels millors que n’he llegit en molt de temps. Si us agraden les novel·les gràfiques o el true crime o els llibres que et fan pensar, en gaudireu força, d’aquest còmic.»

Berryville Book Buzz

«La manera en què les imatges i el text de L’accident de caça s’entrellacen i dialoguen entre si us deixaran bocabadats.»

Fiction Writers Review